BRU® Table Mode
Samen genieten van een zalig moment aan tafel?  
Het kan, met je telefoon in BRU® Table Mode.
BRU® Table Mode: samen eindeloos genieten aan tafel.
Bij BRU® houden we van gezellige, eindeloze momenten aan tafel. Uit een recent onderzoek bleek echter dat 1 op 5 smartphonegebruikers het niet kan laten om de telefoon boven te halen als hij of zij in gezelschap aan tafel zit. Maar liefst 82% van de ondervraagden vindt dat soort gedrag echt vervelend en 38% geeft toe dat ze beter wat minder met hun telefoon bezig zouden zijn. Daar wilden we met BRU® graag iets mee doen en bedachten BRU® Table Mode.
MEER DETAILS OVER DIT ONDERZOEK
Het idee.
Als je je telefoon met het scherm naar beneden op tafel legt, word je niet meer afgeleid en geniet je des te meer van gezellige tafelmomenten.
Iedereen doet mee.
BRU® Table Mode werkt natuurlijk het best als ál je tafelgenoten meedoen. Ga je voor onvergetelijke momenten samen? Overtuig je vrienden dan om je voorbeeld te volgen!
Horeca.
Er zijn veel horecazaken die graag meedoen met deze actie. Je herkent ze aan deze BRU® Table Mode-etalagesticker.
Social plates.
Op restaurant fotograferen minstens 2 mensen op 3 hun eten met hun telefoon. Ze besteden daar vaak méér aandacht aan dan aan hun tafelgenoten. Dit BRU®-bord stuurt je een speciale boodschap als je je eten fotografeert, met een duidelijke aanmoediging om aan tafel ook van elkáár te genieten.
In BRU® Table Mode geniet je samen weer van eindeloos gezellige momenten aan tafel!