Ontdekkingen & Inspiratie

Laat je inspireren door onze artikels en leer al lezend meer over lokale gastronomie, milieubescherming, de BRU®-bron of zelfs recyclage. 

Ecologische voetafdruk, CO2-neutraal… wat wilt dat zeggen?

Sinds 2010 al heeft BRU® verschillende acties ondernomen om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. Vandaag kondigen we met trots aan dat we de eerste groep mineraalwaterproducenten zijn in Europa die CO2-neutraal is gecertificeerd. Maar wat houdt dit in?
Ontdek het hier

Ken jij het verschil tussen BRU® en kraanwater?

Water is water, niet? Je denkt misschien dat dit zo is. Tóch kan dit basisbestanddeel van ons dagelijks leven twee totaal verschillende verhalen hebben. Ken jij de verschillen tussen natuurlijk mineraalwater en kraanwater?
Ontdek het hier

Wat is de MICHELIN groene ster? Wie is ermee beloond?

Wij zijn niet de enigen die overtuigd zijn van het belang van lokaal eten en drinken. De MICHELIN Gids 2021 bewijst het nog maar eens met de lancering van de groene ster. Drie BRU®-restaurants kregen de eer om een ​​groene MICHELIN-ster te ontvangen. Ontdek hier welke.
Ontdek het hier

Is chocoladesmaak altijd dezelfde? Doe zelf de test.

Gaan bruisend water en chocolade goed bij elkaar? Doe nu de test en ontdek welk bruiswater de smaak van Belgische chocolade het beste versterkt.
Doe de test