Bru limited edition

Bru limited edition

Neem de tijd
om de lente te vieren met de Bru Limited Edition.

Zaadjes hebben tijd nodig om te groeien en heerlijk geurende kruiden te worden. Voor het water van Bru is dat net zo: het heeft tijd om z’n unieke samenstelling te bekomen en om zijn fijne parels van carbonaatrotsen te verkrijgen. Zo ontspringt het, na een reis van 50 jaar, natuurlijk parelend in het hart van de Belgische Ardennen. Het is aan die tijd dat Bru zijn unieke smaak en fijne parels te danken heeft en waarom het de perfecte partner van je gerechten is. Nu nodigt Bru je uit om ook de tijd te nemen, de terugkomst van de lente te vieren en je dille- en basilicumzaadjes te planten. Dit is de kans om je vrienden en familie uit te nodigen voor een overheerlijk lentegerecht, op smaak gebracht met je zelfgekweekte kruiden.

Ontdek in onze video hoe je je zaadjes laat uitgroeien tot mooie, heerlijke kruiden en laat je inspireren door onze recepten met dille of met basilicum.

Ontdek de Bru Limited Edition vanaf begin april in de supermarkt en in restaurants, zolang de voorraad strekt.

Do it yourself

Plant je zaadjes

Een lege fles Bru, een zakje zaadjes, een beetje potgrond en wat tijd… Meer heb je niet nodig.

Bekijk ons filmpje en ontdek hoe je je zaadjes het beste plant.

Breng je gerechten op smaak

Zijn je zaadjes uitgegroeid tot mooie kruiden? Nodig je vrienden en familie dan uit en laat hen mee genieten van heerlijke gerechten met een vleugje basilicum of dille. Deel je creaties op facebook.com/bruwater met #bruwater