FAQ

Een antwoord op je vragen Kies je sectie voor een vraag.

+

Wat zijn de Parelende Tafels van Bru?

Bru wil consumenten als jij een unieke, culinaire ervaring bezorgen! Daarom organiseren we Parelende Tafels, tijdelijke restaurants op telkens een andere, onvergetelijke locatie. Ook jij kan erbij zijn. Zoek de Parelende Tafel die jij sprankelend vindt en boek je tafel!

+

Hoe kan ik een parelende tafel boeken?

Heel eenvoudig! Kijk op het overzicht van alle Parelende Tafel en kies er eentje uit. Er zijn nu 3 mogelijkheden:

 1. Je kan je Parelende Tafel boeken
  Kies een datum en bepaal met hoeveel tafelgenoten je wilt aanschuiven. Nog een paar gegevens invullen, de betaling regelen en klaar! Je ontvangt een bevestigingsemail. Verder hoef je niets te doen… alleen genieten.
   
 2. Je Parelende Tafel is nog niet ‘open’ voor boekingen
  Je kan slechts een paar weken vooraf een tafel reserveren. Nog even geduld, dus. Wil je een mailtje zodra je kan boeken? Dan kan je je naam en e-mailadres noteren via de link op de Parelende Tafel-pagina van je keuze. Zodra de reservaties openen, sturen we je een berichtje. Zo ben je er als eerste bij!
   
 3. Je Parelende Tafel is al volzet
  Jammer! Er zit dan niets anders op dan een andere Parelende Tafel uit te zoeken…
+

Kan iedereen een tafel boeken?

Jazeker. Iedereen die zin heeft in een culinaire ervaring op een onvergetelijke plek kan een tafel voor minimum 2 en maximum 6 personen boeken.

+

Ik wil me inschrijven voor een Parelende Tafel maar dat is nog niet mogelijk, hoe komt dit?

Je kan slechts een paar weken vooraf een tafel reserveren. Nog even geduld, dus. Wil je een mailtje zodra je kan boeken? Dan kan je je naam en e-mailadres noteren via de link op de Parelende Tafel-pagina van je keuze. Zodra de reservaties openen, sturen we je een berichtje. Zo ben je er als eerste bij!

+

Ik heb geen bevestigingsmail gekregen, wat nu?

Kijk eerst even in de spamfolder of promotie-tab van je mailbox. Nog steeds niets? Vul dan dit contactformulier in, dan proberen we je zo snel mogelijk verder te helpen.

+

Ik had een aantal plaatsen gereserveerd maar kan helaas niet komen, wat doe ik?

Je Parelende Tafel annuleren is helaas niet mogelijk. Je kan je unieke boekingsnummer wel doorgeven aan andere mensen. Zij kunnen dan zonder probleem in jouw plaats aanschuiven aan je Parelende Tafel. Er kunnen echter niet méér mensen komen dan het doorgegeven aantal bij de boeking.

+

Dien ik nog iets ter plaatse te betalen?

Nee, alles is inbegrepen in de prijs: eten, drinken… tot en met de koffie of thee achteraf. Je betaalt de rekening meteen bij de online reservatie. Zo hoef je de avond zelf niets meer te doen, alleen puur genieten!

+

Waar komt Bru vandaan?

Bru is 100% Belgisch water. De bron ontspringt in Stoumont, in het hart van de Belgische Ardennen. Wil je meer weten? Je leest hier alles over Bru-water: de oorsprong, unieke samenstelling, geschiedenis… Voor echte Bru-fans!

+

Als Bru natuurlijk bruisend mineraalwater is, hoe ontstaat dan de ‘platte’ variant?

We onttrekken het koolzuurgas aan het natuurlijk bruisende mineraalwater. Zo ontstaat Bru Koolzuurvrij Mineraalwater. Je kan hiervan enkel genieten in de horeca. Meer weten? Hier vind je een overzicht van de hele Bru-familie.

+

Is Bru van nature bruisend?

Jazeker, het Bru water is een van de weinige waters die van nature bruisend is. Dit komt door de unieke samenstelling van de bodem in en rond de bron in Stoumont. Tijdens de 40 tot 60-jarige reis door de ondergrond – en meer specifiek, door het contact met de carbonaatrotsen – krijgt het water van Bru z’n kostbare parels. Meer weten? Hier lees je meer over onze ontstaansgeschiedenis.

+

Ik heb Bru gekocht en ben niet tevreden over de kwaliteit.

Mogen we je vragen de verpakking bij te houden en contact op te nemen met onze consumentendienst? Dat kan via dit contactformulier of via het telefoonnummer 070 79 00 72 (€0,30/min). We stellen alles in het werk op je probleem zo snel mogelijk op te lossen. De kwaliteit van onze producten is onze topprioriteit. Het spijt ons dan ook te horen dat we daarin niet geslaagd zouden zijn.