FAQ

Een antwoord op je vragen Kies je sectie voor een vraag.

+

Wat zijn de Parelende Ontdekkingen van Bru?

Met de Parelende Ontdekkingen van Bru willen we consumenten aanmoedigen om de tijd te nemen. De tijd om verwonderd te worden door de natuurlijke schoonheid van onze Ardennen en om de bron van Bru te ontdekken, om daarna te genieten van een heerlijk diner aan een Bru Parelende Tafel op een onvergetelijke locatie. Ook jij kan erbij zijn! Ontdek welke Parelende Ontdekking van Bru jou doet wegdromen en schrijf je snel in!

+

Kan iedereen deelnemen aan een Parelende Ontdekking van Bru?

Jazeker. Iedereen die de tijd wil nemen om zich te laten betoveren door de natuur en wil dineren op een onvergetelijke plek kan zich inschrijven.

Je kan deelnemen met minimaal 2 en maximaal 6 personen.

Om organisatorische en veiligheidsredenen raden we deze Parelende Ontdekking van Bru af aan kinderen jonger dan 12 jaar en aan personen met een beperkte mobiliteit.

+

Kan ik samen met mijn gezin en de kinderen deelnemen aan een Parelende Ontdekking van Bru?

Het is zeker niet verboden om kinderen onder de 12 jaar mee te brengen, maar we raden het sterk af. We gaan wandelen in volle natuur en er zijn geen faciliteiten voorzien voor jonge kinderen. Je kind is zeker welkom, onder jouw verantwoordelijkheid. Noteer ook dat het deelnametarief voor kinderen hetzelfde is als voor volwassenen en dat er geen aangepast menu voorzien is aan de Bru Parelende Tafel.

+

Kunnen personen met beperkte mobiliteit zich inschrijven?

Omdat we in volle natuur gaan wandelen raden we personen met beperkte mobiliteit af om mee te gaan. De paden waarlangs we zullen wandelen zijn jammer genoeg niet altijd aangepast.

+

Zijn huisdieren welkom?

Jammer genoeg niet. De plaatsen die we tijdens onze Parelende Ontdekkingen van Bru zullen aandoen zijn namelijk beschermd. Daarom kunnen huisdieren niet mee. Het is bovendien niet altijd even gemakkelijk om een huisdier in een grote groep meerdere uren onder controle te houden.

+

Hoe kan ik me inschrijven voor een Parelende Ontdekking van Bru?

Heel eenvoudig! Bekijk het overzicht van de 4 Parelende Ontdekkingen van Bru. Daarna heb je 2 mogelijkheden:

De preregistratie is geopend

Kies de datum waarop je wilt deelnemen, vermeld met hoeveel personen je komt (vanaf 2 en maximaal 6 personen) en bezorg ons nog wat extra informatie. Nadien wordt via loting bepaald of jij en je gezelschap erbij kunnen zijn. De loting gebeurt ongeveer 3 weken voor de datum van het evenement.

Als je bij de gelukkigen bent, ontvang je een bevestigingsmail met de vraag om de betaling voor jou en je gezelschap in orde te brengen. Voor die betaling heb je 48 uur de tijd. Als je niet op tijd betaald hebt, zullen je plaatsen worden toegewezen aan de volgende uitgelote personen. Je deelname aan het evenement zal pas bevestigd worden na ontvangst van je betaling.

Ook als je niet bij de geselecteerden bent, word je verwittigd per e-mail. Als je dat wilt, kan je in dat geval opnieuw je kans wagen voor een van de volgende Parelende Ontdekkingen van Bru.

De preregistratie is gesloten

Dat betekent dat het te laat is om je nog in te schrijven voor deze specifieke Parelende Ontdekking van Bru (hou er rekening mee dat de loting ongeveer 3 weken voor het evenement gebeurt). Je bent natuurlijk vrij om je te preregistreren voor een volgende Parelende Ontdekking van Bru.

 

+

Ik heb geen bevestigingsmail gekregen. Wat nu?

Kijk eerst even in de spamfolder of promotie-tab van je mailbox. Nog steeds niets? Dan ben je helaas niet weerhouden voor een Parelende Ontdekking van Bru. Je bent natuurlijk vrij om, als je dat wilt, je kans te wagen voor een volgende Parelende Ontdekking van Bru.

+

Ik heb jullie mail ontvangen die bevestigt dat ik geselecteerd ben, maar ik kan helaas niet komen. Wat doe ik?

Geen probleem: je hebt nog niets betaald. Je plaatsen zullen automatisch worden doorgegeven aan iemand anders. Er is een termijn van 48 uur tussen het verzenden van de bevestigings-e-mail en het doorgeven van de plaatsen. Als er tijdens die periode geen betaling is uitgevoerd, wordt de preregistratie geannuleerd en zullen de plaatsen worden doorgegeven aan de volgende personen op de lijst van uitgelote deelnemers.

+

Ik heb een preregistratie uitgevoerd voor 4 personen, maar we zijn uiteindelijk maar met 3. Is dat een probleem?

Jammer genoeg kunnen we het aantal plaatsen niet meer veranderen op het moment van betaling. Zorg er dus voor dat jouw aantal effectieve deelnemers overeenkomt met het aantal personen dat je ingeschreven hebt. Als iemand uit je gezelschap niet mee kan, staat het je natuurlijk vrij om iemand anders uit je vriendenkring te vragen om mee te doen aan jouw Parelende Ontdekking van Bru.

+

Ik heb mezelf gepreregistreerd en wil mijn plaatsen betalen. Hoe doe ik dat?

Dit jaar laten we het lot beslissen over wie er uiteindelijk deelneemt aan de Parelende Ontdekkingen van Bru. Als je uitgeloot wordt, krijg je een e-mail die je uitnodigt om de betaling voor jou en je gezelschap uit te voeren. Dit gebeurt via een link in de e-mail, die 48 uur beschikbaar blijft. Via deze link word je doorgestuurd naar de site van het betaalplatform Ingenico, waar je je betaling op een veilige manier online in orde kan brengen. Die betaling bevestigt je deelname.

+

Ik heb mijn reservatie bevestigd en betaald, maar ik kan er helaas niet bij zijn. Wat doe ik?

Het is jammer genoeg niet mogelijk om je terug te betalen. Je kan je plek wel afstaan aan iemand anders. Die persoon kan zich eenvoudigweg in jouw plaats aanmelden op het evenement en melden dat de reservatie op jouw naam is gebeurd. Natuurlijk moet je ervoor zorgen dat je vervanger alle praktische informatie in handen krijgt over deze specifieke Parelende Ontdekking van Bru.

+

Moet ik ter plaatse nog iets betalen?

Nee, alles is inbegrepen in de prijs: de wandeling, het eten en drinken… tot en met de koffie of thee achteraf. Maar als je je Parelende Ontdekking van Bru wilt verlengen met een nacht, dan moet je zelf het hotel reserveren en betalen. We raden je het R hotel experiences in Remouchamps, in de buurt van Stoumont aan.

+

Hoe lang duurt een Parelende Ontdekking van Bru?

Op elke Parelende Ontdekking van Bru word je verwacht in Stoumont, tussen 13.30 en 14.00 uur. Het einde is voorzien tussen 22.00 en 22.30 uur. Van zodra je betaling uitgevoerd is, ontvang je een e-mail met alle praktische informatie over jouw Parelende Ontdekking van Bru.

+

Is er slaapplaats voorzien voor de deelnemers die van ver komen?

Bij de Parelende Ontdekkingen van Bru is geen slaapplaats voorzien. Wel kunnen we je het R hotel experiences aanraden in Remouchamps, in de buurt van Stoumont. Dit viersterrenhotel is omgeven door groen en biedt je alle mogelijke comfort. En het zicht op de vallei van de Amblève is uitzonderlijk. Vermeld bij je reservatie de code ‘BRU’ en geniet van een gratis upgrade!

 

+

Wat staat er op het menu van onze Bru Parelende Tafel?

Goed geprobeerd  maar onze chef houdt van een verrassing. Het menu van ons diner verklappen we dus nog niet. Maar, geen zorgen, deelnemers aan onze vorige Bru Parelende Tafels hadden niets dan lof voor de creaties van ons culinair team. Als je allergisch bent of last hebt van bepaalde intoleranties, zeg het ons dan als je reserveert. In dat geval bereidt onze chef voor jou iets speciaals.

+

Hoe zal de tafelindeling zijn van de Bru Parelende Tafel?

’s Avonds eindigt elke Parelende Ontdekking van Bru rond een grote Bru Parelende Tafel. Als je als koppel meedoet, of met vrienden, kan je natuurlijk samen gaan zitten. Er is echter geen aparte tafel voorzien. De staakwoorden van de dag zijn immers ‘ontdekking’ en ‘samenleven’.

+

Welke kledij draag je best?

Als je een dag en een avond in de natuur gaat verblijven, check je best het weerbericht net voor je vertrekt. Zo kan je de beste kledij- en uitrustingskeuzes maken. Hou zeker rekening met het seizoen (het weer kan sterk wisselend zijn), kleed je comfortabel en vergeet je goede wandelschoenen en licht regenjasje niet (voor het geval dàt).

+

Waar kan ik de foto’s zien van de Parelende Ontdekkingen van Bru?

Enkele dagen na jouw Parelende Ontdekking van Bru ontvang je een e-mail met een link. Als je daarop klikt, kan je je eigen Parelende Ontdekking van Bru in foto’s herbeleven. Je vindt de foto’s ook op Facebook, op onze site Bru.be, en op Instagram onder #parelendeontdekkingen.

+

De evenementen worden gefotografeerd. Hoe zit het met mijn beeldrecht?

We publiceren geen enkele foto zonder je akkoord. Personen die niet gefotografeerd willen worden, kunnen dat signaleren bij het begin van de Parelende Ontdekking van Bru.

+

Waar komt Bru vandaan?

Bru is 100% Belgisch water. De bron ontspringt in Stoumont, in het hart van de Belgische Ardennen. Wil je meer weten? Je leest hier alles over Bru-water: de oorsprong, unieke samenstelling, geschiedenis… Voor echte Bru-fans!

+

Als Bru natuurlijk bruisend mineraalwater is, hoe ontstaat dan de ‘platte’ variant?

We onttrekken het koolzuurgas aan het natuurlijk bruisende mineraalwater. Zo ontstaat Bru Koolzuurvrij Mineraalwater. Je kan hiervan enkel genieten in de horeca. Meer weten? Hier vind je een overzicht van de hele Bru-familie.

+

Is Bru van nature bruisend?

Jazeker, het Bru water is een van de weinige waters die van nature bruisend is. Dit komt door de unieke samenstelling van de bodem in en rond de bron in Stoumont. Tijdens de 40 tot 60-jarige reis door de ondergrond – en meer specifiek, door het contact met de carbonaatrotsen – krijgt het water van Bru z’n kostbare parels. Meer weten? Hier lees je meer over onze ontstaansgeschiedenis.

+

Ik heb Bru gekocht en ben niet tevreden over de kwaliteit.

Mogen we je vragen de verpakking bij te houden en contact op te nemen met onze consumentendienst? Dat kan via dit contactformulier of via het telefoonnummer 070 79 00 72 (€0,30/min). We stellen alles in het werk op je probleem zo snel mogelijk op te lossen. De kwaliteit van onze producten is onze topprioriteit. Het spijt ons dan ook te horen dat we daarin niet geslaagd zouden zijn.