De Parelende Ontdekkingen van Bru. Gezellige momenten en onvergetelijke ontdekkingen in het hart van de Belgische Ardennen.

De parelende ontdekkingen van Bru

Gezellige momenten en onvergetelijke ontdekkingen in het hart van de Belgische Ardennen.

De Parelende Ontdekkingen van Bru 2017 zijn voorbij.

We trokken naar Stoumont, waar het water van Bru natuurlijk parelend ontspringt en namen samen de tijd om de pracht van de natuur te bewonderen. Eindigen deden telkens met een magisch diner aan onze Bru Parelende Tafel, gedekt op 4 unieke locaties, midden in onze Belgische Ardennen.

(Her)beleef hier deze magische momenten, en vergeet je zeker niet in te schrijven op de Bru-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze Parelende Plannen in 2018. Tot binnenkort!

Wil je graag op de hoogte blijven van de Parelende Plannen van Bru in 2018?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Tot heel binnenkort!

Wil je langer genieten van je Parelende Ontdekking van Bru? Dan kan je in het R hotel experiences van Remouchamps terecht. Dit viersterrenhotel in de nabijheid van Stoumont is omgeven door groen en biedt je alle mogelijke comfort. En het zicht op de vallei van de Amblève is uitzonderlijk! Reserveren kan via R hotel experiences. Vermeld bij je reservatie de code ‘BRU’ in het veld ‘speciale wensen’ en geniet van een gratis upgrade!

Wil je kortingsbonnen, recepten en tafelideeën ontvangen?
Schrijf je in voor de BRU-nieuwsbrief.

Ja, ik ❤︎ Bru!