De Parelende Ontdekkingen van Bru. Gezellige momenten en onvergetelijke ontdekkingen in het hart van de Belgische Ardennen.

De parelende ontdekkingen van Bru

Gezellige momenten en onvergetelijke ontdekkingen in het hart van de Belgische Ardennen.

Dit jaar worden de Bru Parelende Tafels omgetoverd tot de Parelende Ontdekkingen van Bru. Elk seizoen ontdekken we de pracht van de natuur in en rond Stoumont, een dorp in het hart van de Belgische Ardennen, waar het water van Bru natuurlijk parelend ontspringt. Eindigen doen we telkens met een magisch diner aan een Bru Parelende Tafel op een unieke locatie.

We nemen de tijd, net zoals ook Bru de tijd neemt om natuurlijk te parelen en zijn unieke smaak te laten ontstaan. Tijd om de betovering van alle seizoenen te ontdekken. Tijd om verrast te worden door de natuur, en daarna door de magische sfeer van onze prachtig gedekte Bru Parelende Tafel. Tijd om van één ogenblik een onvergetelijk moment te maken.

Het water van Bru ontspringt licht parelend in de beschermde, weelderige en heuvelachtige streek van Stoumont, in het hart van de Ardennen. Het is dus logisch dat we je net hier met veel plezier verwelkomen.

In tegenstelling tot vorig jaar verlopen de inschrijvingen iets anders. Om iedereen de kans te geven deel te nemen aan de Parelende Ontdekkingen van Bru, zullen de ingeschreven personen opgenomen worden in een loting. Meer informatie vind je in onze FAQ.

Wil je langer genieten van je Parelende Ontdekking van Bru? Dan kan je in het R hotel experiences van Remouchamps terecht. Dit viersterrenhotel in de nabijheid van Stoumont is omgeven door groen en biedt je alle mogelijke comfort. En het zicht op de vallei van de Amblève is uitzonderlijk! Reserveren kan via R hotel experiences. Vermeld bij je reservatie de code ‘BRU’ in het veld ‘speciale wensen’ en geniet van een gratis upgrade!

Wil je kortingsbonnen, recepten en tafelideeën ontvangen?
Schrijf je in voor de BRU-nieuwsbrief.

Ja, ik ❤︎ Bru!