Proeven van het winterse bos

Proeven van het winterse bos

Stoumont

In tegenstelling tot vorig jaar verlopen de inschrijvingen iets anders. Om iedereen de kans te geven deel te nemen aan de Parelende Ontdekkingen van Bru, zullen de ingeschreven personen opgenomen worden in een loting. Meer informatie vind je in onze FAQ.

Op een unieke plek

Ook in de winter heeft het bos heel wat te bieden. En deze winterwandeling is daar het bewijs van. Tijdens het wandelen naar de bron van Bru tussen de loof- en sparrenbomen, hebben we het over het unieke karakter van dit magische seizoen, maar ook over de toekomst. Hoe kunnen we dit woud onderhouden en verzorgen, zodat ook volgende generaties ervan kunnen genieten?

‘s Avonds voel je je de koning te rijk aan onze Bru Parelende Tafel. We dineren er in een uitzonderlijk en majestueus decor.

Stoumont

Min. 2 plaatsen

Max. 6 plaatsen

Om organisatorische en veiligheidsredenen raden we deze Parelende Ontdekking van Bru af aan kinderen jonger dan 12 jaar en aan personen met een beperkte mobiliteit. Huisdieren zijn niet toegelaten en roken is verboden op de site.

Nog vragen? Bekijk onze uitgebreide FAQ.

Wil je langer genieten van je Parelende Ontdekking van Bru? Dan kan je in het R hotel experiences van Remouchamps terecht. Dit viersterrenhotel in de nabijheid van Stoumont is omgeven door groen en biedt je alle mogelijke comfort. En het zicht op de vallei van de Amblève is uitzonderlijk! Reserveren kan via R hotel experiences. Vermeld bij je reservatie de code ‘BRU’ in het veld ‘speciale wensen’ en geniet van een gratis upgrade!