Breng de lente op smaak

Breng de lente op smaak

Stoumont

In tegenstelling tot vorig jaar verlopen de inschrijvingen iets anders. Om iedereen de kans te geven deel te nemen aan de Parelende Ontdekkingen van Bru, zullen de ingeschreven personen opgenomen worden in een loting. Meer informatie vind je in onze FAQ.

Op een unieke plek

Bru nodigt je uit om tijdens deze eerste Parelende Ontdekking in de Ardennen mee op zoek te gaan naar eetbare wilde planten. Onze tocht leidt ons langs de bron van Bru en we ontdekken onbekende, maar overheerlijke natuurlijke schatten. Gewapend met een mand en de uitgebreide kennis van onze gids leren we hoe we de natuur op een originele manier op ons bord kunnen brengen!

‘s Avonds staat onze Bru Parelende Tafel klaar aan de oever van de Amblève, midden in de natuur. We genieten er van een heerlijk diner in een unieke en intieme setting.

Stoumont

Min. 2 plaatsen

Max. 6 plaatsen

Om organisatorische en veiligheidsredenen raden we deze Parelende Ontdekking van Bru af aan kinderen jonger dan 12 jaar en aan personen met een beperkte mobiliteit. Huisdieren zijn niet toegelaten en roken is verboden op de site.

Nog vragen? Bekijk onze uitgebreide FAQ.

Wil je langer genieten van je Parelende Ontdekking van Bru? Dan kan je in het R hotel experiences van Remouchamps terecht. Dit viersterrenhotel in de nabijheid van Stoumont is omgeven door groen en biedt je alle mogelijke comfort. En het zicht op de vallei van de Amblève is uitzonderlijk! Reserveren kan via R hotel experiences. Vermeld bij je reservatie de code ‘BRU’ in het veld ‘speciale wensen’ en geniet van een gratis upgrade!