Eet lokaal. Drink lokaal.
“Lokaal consumeren” is méér dan een trend. Vandaag is het een echte prioriteit geworden. Maar: heb je al nagedacht over "Lokaal drinken"?
Voor de meesten onder ons is “lokaal consumeren” vandaag een prioriteit. Logisch, want als je lokale producten gebruikt, vermindert je C02-uitstoot aanzienlijk. Meerdere studies tonen aan dat 75% van de Belgen de voorkeur geeft aan producten van bij ons. Die voorkeur is heel sterk bij de consumptie van voedsel, maar – en dat vergeten we vaak – je kan natuurlijk ook “lokaal drinken”. “Lokaal drinken” is één van de belangrijkste engagementen van BRU®, dat zijn water nooit ver van de bron exporteert.

Ontdek hoeveel kilometer je verwijderd bent van de bron van BRU®.
BEREKEN DE AFSTAND >

Even lokaal als je favoriete traditionele gerechten

Wat is even lokaal als je garnaalkroketten, witloofgratin, zeetong op Oostendse wijze en Luikse salade? BRU® natuurlijk! Twee Belgische sterrenchefs, Stefan Jacobs en Willem Hiele, zijn net als wij overtuigd van het belang van lokaal eten en drinken. Speciaal voor ons zetten zij daarom lokale ingrediënten extra in de kijker door echte lokale klassiekers uit de Belgische keuken in een modern jasje te steken. Om van te genieten samen met je lokaal water, natuurlijk. Smakelijk!

BRU®: 100% lokaal water.

BRU® water ontspringt natuurlijk bruisend aan zijn bron. Zijn bron zit in een beschermd natuurgebied van 4.250 hectare in Stoumont, in het hart van onze Belgische Ardennen.
BRU®: 100% lokaal water.

Van de bron tot bij jou in een paar kilometer.

Waar je ook bent in België, onze bron is altijd dichtbij. We hebben dus geen verre reis nodig om BRU® bij jou op tafel te krijgen. Benieuwd hoe ver je nu van de bron verwijderd bent?
bgvideo
0%
lokaal
water

Waarom zou je enkel lokaal eten als je ook lokaal kunt drinken? Ben je benieuwd naar de afstand tussen de bron van BRU® en jezelf?

BEREKEN DE AFSTAND >

0km*

maar,
tussen jou en
de bron.

BRU® water legt dus geen grote afstand af op weg naar jouw tafel.

Bereken vanaf een ander adres >

logo-local_nl

*Afstand in vogelvlucht tussen de bron en jezelf.